Johnny Depp në lidhje me avokaten e tij? Kjo është e vërteta

By

Johnny Depp është treguar shumë miqëdor me një nga avokatet e tij, por edhe nëse në këtë rast pamë tyme, rrini të qetë sepse nuk ka zjarr.

Burime që lidhjen me Camille Vasquez – një nga shumë avokatët e aktorit – është punësuar për të punuar në gjyq kundër Amber Heard. Ka spekulime se mes Vasquez dhe aktorit po lind diçka, por këto nuk janë asgjë më shumë se vec thashetheme në rrjete sociale.

E thënë ndryshe, burime për TMZ kanë thënë se ata të dy nuk janë në lidhje — pavarësisht nga ajo që disa njerëz mendojnë se shohin duke ndodhur në sallën e gjyqit.

Në të vërtetë, disa përdorues të TikTok dhe Twitter kanë arritur në përfundimin se këta të dy janë në një lidhje bazuar në ndërveprimet e tyre në gjykatë.

Për më tepër, burime për TMZ zbuluan më tutje se avokatja është në një lidhje të lumtur. Ajo po takohet me burrë britanik që punon në patundshmëri, me të cilin ka muaj që është në lidhje. Prive.al

@jfjohnnydepp_ Me encantan 🥰❤️ #johnnydepp #justiceforjohnnydepp #johnny #depp #fyp ♬ Locked out of Heaven – Bruno Mars

@itsairali #johnnydeppisinnocent #johnnydepp #johnnydepptiktok #johnnyandcamille #johnnydeppvsamberheard #johnnydepptrial2022 ♬ Fall in Love With You – Montell Fish

Artikuj të ngjashëm