Johnny Depp: Dokumentet e divorcit të prindërve nxjerrin në dritë detaje të fëmijërisë së tij

By

Dokumentet e sapo zbuluara të gjykatës tregojnë se Johnny Depp u braktis nga nëna e tij “e keqe” kur ishte adoleshent.

Në vitin 1981 dokumentet gjyqësore, të cilat deri më tani ishin varrosur në arkivat e gjykatës, midis Betty Sue Depp dhe babait të aktorit John Depp-i cili u divorcua në 1978 kur ishte 15 vjeç-pretendohet se djali i saj ishte “emancipuar dhe vetëmbështetës”.

Por në intervista, aktori ka pikturuar një pamje tjetër. Ai filloi të përdorte drogën në moshën 11 -vjeçare, braktisi shkollën e mesme në moshën 16 vjeç për t’u bërë muzikant dhe në 1980 filloi të luante kitarë në një grup të quajtur The Kids, duke lëvizur në Los Angeles dhe duke kaluar muaj duke jetuar në një makinë. Roli i tij i parë i aktrimit erdhi në 1984 “A Nightmare on Elm Street” pasi takoi Nicolas Cage.

Dokumenti i divorcit, i nënshkruar në vitin 1981, thotë: “Gruaja pranon që fëmija i mitur i palëve … John C. Depp II është plotësisht i emancipuar dhe mbështet vetveten”. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm