Jo vetëm martesa: Një tjetër lajm i mrekullueshëm nga Valdrin Sahiti

By

Pak ditë më parë, dizejnatori Valdrin Sahiti kurorëzoi dashurinë disa vjeçare me Edita Ramadanin.

Në një ceremoni shumë të vogël, ai kurorëzoi dashurinë në Las Vegas.

Por duket se nga Valdrini dhe Edita, martesa nuk është lajmi i vetëm i mirë.

Se për cfarë zhvillimi tjetër bëhet fjalë mund ta kuptoni përmes videos së mëposhtme. /Prive.al/

Artikuj të ngjashëm