Jo një por tre këngë nga Alban Ramosaj!

By

Dje i’u njoftuam që Alban Ramosaj do të jetë më produktiv në 2018, duke sjellur disa këngë por tashmë është mësuar se gati ka tre projekte.

Tre këngë të përmbledhura në një cikël që mban emrin ‘Hiraeth’.

“Ike”, “A thu pse” dhe “Ëndërrat e mija” janë titujt e produksioneve muzikore që ka paralajmëruar Albani në llogarinë e tij në Instagram.

Teksa, detajet mbi datën e saktë dhe nëse do të shoqërohen të trija me klipe nuk ka treguar./Prive.al

#ike coming soon… (1/3)

A post shared by Alban K. Ramosaj (@albanramosaj) on

#AthuPse coming soon… (2/3)

A post shared by Alban K. Ramosaj (@albanramosaj) on

#EndrratEMia coming soon… (3/3)

A post shared by Alban K. Ramosaj (@albanramosaj) on

Artikuj të ngjashëm