Jo më probleme me vizat, Robert Berisha e merr pasaportën e këtij vendi të fuqishëm!

By

Viza e ç’viza, s’do jenë më aspak problem për këngëtarin Robert Berisha.

Ai sapo e ka dhënë lajmin që është bërë me nënshtetësi amerikane dhe e ka prezantuar pasaportën e tij të re.

Me mbishkrimin “United States of America”, Berisha mbanë në dorë pasaportën e njërit prej vendeve më të fuqishme në dorë e në pasaportë edhe një biletë për të udhëtuar në SHBA.

Urime Robert.

Artikuj të ngjashëm