Jennifer Lopez kryeson listën e “Kush u vesh më së keqi” në Golden Globes

By

Ndërsa njerëzit e famshëm po ecnin tapetin e kuq nw Golden Globe Awards në Los Angeles mbrëmë, përdoruesit e mediave sociale filluan të talleshin më veshjet e disa prej tyre, duke krahasuar ansamblet e tyre me dhuratat e Krishtlindjeve, pecetat e palosura dhe madje edhe një llambë tavoline.

Jennifer Lopez pritej të ishte fituesja e madhe e natës në 77 vjetorin e Globeve të Artë – por ylli Hustlers pësoi një dështim mjaft të papritur përpara se ta fuste në ceremoni falë ansamblit të saj të bezdisshëm.

50-vjeçarja bëri mjaft deklaratë ndërsa arriti në ngjarje në një fustan të gjelbër, të bardhë dhe të artë, me disa përdorues të Twitter-it që sugjeruan se ylli nuk dukej ndryshe nga një dhuratë shumë e mirë për Krishtlindje.

Dhe ajo nuk ishte ylli i vetëm që hyri në listën e “veshur më keq” mbrëmë, me përdorues të tjerë të mediave sociale duke u argëtuar me veshjet e Reese Witherspoon, 43 vjeçare, Cate Blanchett, 50 vjeçare dhe Gwyneth Paltrow, 47 vjeçare.

Jennifer Lopez

Cate Blanchet

'Now that's a bright idea!' Meanwhile social media users compared the Australian alister's yellow and silver outfit to a pair of table lamps

Reese Witherspoon

Instagram users were unimpressed with the star's choice of white gown, with one comparing it to a delicately folded table napkin

 

 

 

Artikuj të ngjashëm