Jennifer Lopez flet për sfidat e dhimbshme që ajo kaloi për rolin e saj në “Hustlers”

By

Një video e prapaskenave e tregon Jennifer Lopez Hustlers tregon aktoren duke ‘hequr të zinjtë e ullirit’ për tu përgatitur për rolin e saj të striptisten në filmin e fundit Hustlers.

Nga mavijosjet mbi gjunjë nga rënia dhe rrëzimet, ajo ndau sekretet e fshehura se si e zotëroi rolin e saj  përpara xhirimeve.

Në video, Jennifer zbulon se ajo filloi të praktikonte katër muaj para se të fillonte xhirimet në New York City dhe se ajo gjithashtu përdori joga për shtrirje.

Filmi, i cili doli në kinematë në Mbretërinë e Bashkuar të Premten në 13 Shtator, ka të bëjë me një grup striptistesh në Neë York City të cilët marrin fatin në duart e tyre dhe shkojnë poshtë një rrugë kriminale për të fituar më shumë para pas rënies së bursës në Wall Street.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez

Burimi: Metro.co.uk

Artikuj të ngjashëm