James Blunt po sjell album të ri me këngë thellësisht personale

By

James Blunt thotë se albumi i tij i fundit është më i veçanti për të cilin është shkruar ndonjëherë “sepse nuk është për publikun”.

“Nuk është për labelin tim , jo për një vend në listë, kjo është për familjen time”, shpjegon këngëtari / kantautori britanik, duke folur në pijetoren që ka në Chelsea, West London.

I titulluar “Once Upon a Mind”, Blunt thotë se kënga e re ka një intensitet të shkrimit që ai nuk është bërë që nga albumi i tij i parë, që kryesoi listat në vitin 2004 “Back to Bedlam”, që përfshinte hitin “You’re Beautiful”.

“Babai im nuk është mirë. Dhe në të njëjtën kohë, fëmijët e mi janë diçka e re për mua dhe unë kam një familje të re. Dhe kështu, unë shoh rrethin e jetës duke luajtur para meje dhe para syve të mi,” thotë Blunt në një intervistë për AP.

Artikuj të ngjashëm