James Blunt flet për eksperiencën e tij në ushtrinë britanike gjatë luftës në Kosovë

By

James Blunt, 45 vjeçar, arriti shumë famë në vitin 2005 me këngën  You’re Beautiful  dhe dhe albumin e tij Back To Bedlam.

 James wants to become a tree when he dies

Blunt ishte një oficer zbulues në Life Guards, një kalorës i regjimentit në Ushtrinë Britanike dhe shërbeu nën NATO në Luftën e Kosovës në 1999. Atij  iu dha një Doktoratë Nderi për Muzikë në 2016 nga Universiteti i Bristol.

Në një intervistë të re për The Sun ai shpalosi shumë për jetën e tij personale për muzikën dhe padyshim edhe për përjetimet e tij gjatë shërbimit militar në Kosovën e viteve të 90-ta.

Image result for james blunt kosovo

Njëra nga pyetjet ishte – Cila është përvoja juaj e pikëllimit?

Unë isha në ushtri në konfliktin e Kosovës, kështu që pashë shumë vdekje, por pikëllimi është një gjë shumë e ndryshme kur është pjesë e jetës tuaj. – u përgjigj ai.

Image result for james blunt kosovo

Artikuj të ngjashëm