Ja të vërtetat e Shkenda Dubovës!

By

Shkenda Dubova njihet si një prej emrave të diskografisë shqiptare që është pa as edhe një kompleks të vetëm.

Sinqeriteti është ajo që e identifikon si vlerë shoqëruar me thënien troç dhe pa dorashka të realitetit që na rrethon.

Nuk kanë qenë të rralla rastet kur ajo publikisht pa as edhe një drojë të vetme ka përmendur emra të caktuar të kolegeve që ‘sponzorizohen’ financiarisht nga meshkujt.

Një realitet të ngjashëm, këngëtarja do ta shpërfaq edhe këtë të Shtunë në një intervistë ekskluzive për Prive.

Shkenda do tregoj shumë detaje nga jeta e saj private dhe profesionale.

A është bërë trend që vajzat e estradës t’i caktojnë vetes çmim për një natë para biznesmenëve ?!

Me paratë e kujt morrën ‘jetë’ bizneset e Shkendës ?! Pse ajo pauzoi gjashtë vite për t’iu rikthyer sërish muzikës ?!

Të gjitha këto dilema marrin përgjigje të Shtunën me fillim nga ora 19:00 në Prive.

 

Artikuj të ngjashëm