Ja si Kim Kardashian fitoi 2 milion dollarë brenda disa minutave

By

Një provë për faktin se të pasurit vetëm pasurohen!

Nëse rikujojmë fillimet e koleksionit të saj të ri, Skims, suksesi do të ishte një nënvlerësim masiv, ‘sepse TMZ raportoi se ajo fitoi miliona në pak minuta pasi u hap faqja e saj.

View this post on Instagram

I’m wearing the sculpting body suit SKIMS.COM 📸 Vanessa Beecroft

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Në mënyrë të veçantë, Kim “shiti produkte në vlerë të 2 milionë dollarëve” brenda minutave të para pas lançimit të Skims, dhe pothuajse tërë koleksionin u shit.

Burimet e TMZ thonë se këto numra janë “të paparë për markat e shapave dhe veshjeve të brendshme” dhe se për krahasim, Spanx fitoi 4 milion dollarë fitime në vitin e parë, ndërsa Skims bëri gjysmën e asaj në disa sekonda.

Edhe pse të ishte e drejtë, Skims pati avantazhin e tregtimit dhe bërjes nga Kim Kardashian West, i cili ka ndërtuar njohjen dhe ndikimin e markës.

 

 

 

 

Artikuj të ngjashëm