Ja sa reklama do të xhirojë Tayna për Prince Cafe

By

Që nga viti i kaluar e deri më tani, ajo ka qenë ndër top emrat në industrinë e muzikës, duke marrë shumë vëmendje me mënyrën e saj të të bërit rep.

Tayna rrugën drejt suksesit ndoshta e pati të gjatë, por suksesin e pati bombastik menjëherë.

Prandaj, siç duket kjo ka qenë arsyeja që Princ Cafe Instant, një kompani që prodhon kafen në Kosovë, e ka zgjedhur që të jetë fytyra e këtij brendi.

Si imazh Tayna do të qëndrojë në kontratë me ta për një, ndërsa gjatë këtij viti pritet të gjirohen gjashtë reklama.

Detajet e pagesës dhe të ardhurat për Taynën nga kjo kontratë, nuk janë bërë të ditura. /Prive.al

 

Artikuj të ngjashëm