Ja sa klipe kanë gati duke ‘pritur’ Kresha dhe Festimi!

By

Dy artistët liderë të PINT, Mc Kresha dhe Lyrical Son janë mjaft aktual në medie për shkak të albumit ‘Rapsodët n’rap t’sotit’.

Përpos ‘funbox’ që është ide mjaft e gjetur, Kresha e Lyrical Son po shijojnë frutet e para e asaj që kanë mbjellur.

Albumi është ngjitur mjaft lart në lista prestigjioze por përtej kësaj, këngët nga ky album do të jenë të shoqëuara edhe me videoklipe.

Tre spote janë të përfunduara dhe gati për publikim, mirëpo artistët akoma nuk ka zgjedhur se cila do të pasoj ‘HipHop’. /Prive.al/

Artikuj të ngjashëm