Ja sa ka ndryshuar Endri ndër vite (FOTO)

By

Me debutimin e tij në skenën muzikore shqiptare, ai plotësoi një mozaik që mungonte.

I ri në moshë, i pashëm e i talentuar, Endri u shndërrua shpejt në një djaloshin e preferuar të shumë vajzave adoleshente.

Megjithëse Endri është akoma i ri, ai viteve të fundit duket që ka ndryshuar mjaft dhe është rritur shumë.

Më poshtë ju sjellim disa fotografi të tij disa vite më parë ku vërtetohet edhe prirja e tij për muzikë.

Artikuj të ngjashëm