Ja sa ka kushtuar pushimi i Ledrit me familje në Meksikë!

By

Reperi i njohur, Ledri Vula, si shumica e artistëve tanë zgjodhi që periudhën e ftohtë që mbretëroi në vendin tonë të mos e kalojë në Kosovë duke u larguar kështu drejt Meksikës.

Por ndryshe prej udhëtimeve tjera, artisti këtë herë me vete kishte marrë edhe dy prindërit me të cilët duket se kaloi njërin prej pushimeve më të bukura të jetës së tij.

Emisioni Prive bëri disa përllogaritje të çmimeve në hotelin ku ai qëndroi duke llogaritur kështu edhe shpenzimet tjera që i kanë kryer përafërsisht familja Vula dhe doli në një përfundim se sa mund t’u kishte kushtuar atyre i gjithë ky udhëtim.

E sa në të vërtetë ishte shuma të cilën e shpenzuan ata mund ta kuptoni në storien e mëposhtme nga min 2:00. /Prive.al/

Artikuj të ngjashëm