Ja për çfarë po paditet Kanye West kësaj here!

By

Kanye West është akuzuar se nuk ka kthyer disa artikuj arkivorë të modës në një padi të re.

Shërbimi i modës me qira të nivelit të lartë David Casavant Archive pretendon se West, i cili tani njihet si Ye, i detyrohet qindra mijëra dollarë tarifa të papaguara dhe nuk ka arritur të kthejë më shumë se një duzinë “copa të rralla, të vlerësuara” (nëpërmjet Billboard).

Në ankesën, e cila u depozitua të martën (6 korrik) në gjykatën e Los Anxhelosit, Arkivi i David Casavant pretendoi se West pushoi së paguari tarifat e qirasë në fund të vitit 2020 për 13 sende të ndryshme në posedim të tij. Tarifat e papaguara, pretendojnë ata, arrijnë në 221,810 dollarë (185,759 £).

“Artikujt janë të gjitha pjesë të rralla, të vlerësuara të vlerësuara për mungesën dhe rëndësinë e tyre në historinë e modës,” shkruajtën avokatët e kompanisë (nëpërmjet Billboard).

“Ato nuk janë mallra të këmbyeshëm. Tarifat e zëvendësimit pasqyrojnë humbjen e qirave të ardhshme, mundësitë e huazimit, publicitetin dhe vlerën e humbur për Arkivin në tërësi, pasi çdo artikull i humbur është pjesë e një koleksioni më të madh që e nxjerr vlerën e tij nga plotësia e tij.” /Prive.al

Artikuj të ngjashëm