Ja në cilin super hit është zëri i Lindonit!

By

Ai ka rreth një vit prej kur ka debutuar në skenën muzikore shqiptare me Adrian Gaxhën.

Megjithatë, Lindon Berisha përfshirjen në muzikë e ka të gjatë dhe në repertorin e tij ka përplot krijime muzikore.

Në rryma të ndryshme, i talentuar, zërin e Lindonit megjithëse mund mos ta kemi ditur, e kemi dëgjuar kaherë.

Ai bashkë me të motrën, Erzanën janë zërat dytësorë ose ndryshe backvokalët e një hiti të madh.

Bëhet fjalë për këngën e Tunës dhe Cozman ‘Fenix’.

Këtë Lindoni e tregoi në emisonin NIN të Klan Kosova me Alaudin Hamitin. /PRIVE.AL

Artikuj të ngjashëm