Ja kur do rikthehet Stresi

By

Është larguar përkohësisht nga skena muzikore pos asnjëherë përfundimisht. Stresi po rikthehet dhe atë shumë shpejtë.

Reperi nga Shqipria këto ditë do të jetë në Prishtinë për të biseduar për projektet e tij.

Ai aktualisht është në përfundim të këngës së tretë derisa ka bashkëpunuar me

Masive Production për projektet tjera të cilat tashmë i ka incizuar.

Srresi me tre videoklipet e reja do të rikthehet siç mëson Prive në muajin Shtator të po këtij viti.

Artikuj të ngjashëm