Ja çfarë parfume përdorin disa nga fytyrat tona publike (FOTO)

By

Dhe tashmë e dini…parfumet e identifikojnë një person!

Shumë njerëz në botë, pothuajse të gjithë, përdorin aromat e tyre më të pëlqyera, parfumin i cili u ka pëlqyer më së shumti.

Por, a doni ta dini çfarë parfume përdorin disa nga fytyrat tona publike?

Disa prej më të njohurve kanë zgjedhur Maison De Parfum i cili gjendet në qendrën Royall Mall në Prishtinë, aty ku mund ta bëni zgjedhjen më të mirë…

Më poshtë ua sjellim listën e disa prej fytyrave tona publike të cilët zgjodhën vendin ideal për aromat më të mira, prandaj, nxitoni në Maison De Parfum, për ta gjetur parfumin që e keni kërkuar që shumë kohë./Prive.al

Ledri Vula

Sabri Fejzullahu 

Liberta Spahiu

Kaci Lleshi 

Alaudin Hamiti 

 

Ermal Fejzullahu 

Adelina Tahiri

Sellma Kasumoviq 

Artikuj të ngjashëm