Ja çfarë dhurate tejet të veçantë ka pranuar Dhurata Dora

By

Fytyrat publike që prapa vetes kanë fansa të shumtë nga këta të fundit shpeshherë marrin dhurata.

Kartolina me dedikime dhe portrete janë dy prej dhuratave më të shpeshta që pranohen.

Me një të tillë është befasuar së fundmi edhe Dhurata Dora. Ajo ka marrë një portret gjigand të realizuar prej një fanseje të saj.

E veçanta tjetër është se fansa nuk është shqiptare por turke e cila edhe paraprakisht ka menduar dhurata të tilla për këngëtaret shqiptare.

Përpos si fanse e Dhurata Dorës, Aylin është edhe fanse e Kidës dhe Encës. /prive.al/

Artikuj të ngjashëm