Ja çfarë bëri për prindërit kësaj radhe Labi!

By

Ai njihet si person tejet humanitar. Pothuajse asnjë rast në nevojë në Kosovë nuk kalon pa intervenimin e Labit.

Sot, Labi ka investuar kohë dhe mund në prindërit e tij të cilëve iu ka siguruar një udhëtim drejt Gjermanisë.

Këtë ai e ka bërë me kërkesë të motrës së tij që jeton në Zvicërr.

I kam sjellur prindërit e mi te Motra!  Duhet ta pranojme ne meshkujt, se motra për prindët vuan më shumë se sa ne. Prandaj i solla me i’a plostua dëshiren motres sime e cila jeton në Frankfurt me familjen e saj’ – është shprehur Labi. /PRIVE.AL

Artikuj të ngjashëm