Ish gruaja e Johnny Depp dëshiron që ai ti nënshtrohet një evaluimi të shëndetit mendor

By

Amber Heard ka kërkuar zyrtarisht ish-burrit, Johnny Depp, t’i nënshtrohet një vlerësimi të shëndetit mendor, sipas dokumenteve të reja gjyqësore.

Dokumentet juridike të marra nga The Blast tregojnë se gruaja e tretë më e bukur në botë po kërkon që një profesionist i shëndetit mendor të lejohet të drejtojë një vlerësim të pavarur të shëndetit mendor për aktorin e “Pirates of the Karaibbean”.

Image result for amber heard and johnny

Heard beson se përdorimi i supozuar i drogës, alkoolit të Johnny, kontribuan në sjelljen e tij agresive dhe abuzimin që ai ia bëri asaj.

Depp ngriti një padi për 50 milion dollarë për shpifje në Virxhinia vitin e kaluar pasi Heard – gruaja e tij për pak më shumë se një vit shkroi në Washington Post për përvojën e saj si viktimë e dhunës në familje.

Image result for amber heard and johnny

Ndërsa Depp nuk u emërua në pjesë, ai këmbënguli se u konstatua se ai ishte kryesi. Heard u përgjigj duke detajuar abuzimin “të tmerrshëm” që ajo pësoi në duart e tij.

Avokati i Johnny iu përgjigj kërkesës së Heard duke thënë se nuk ka kuptim të zhvilloni një provë sot kur e kaluara e çiftit është ajo që është në fjalë.

Burimi: Pagesix.com

Artikuj të ngjashëm