Ikona e bukurisë ndahet nga bashkëshorti?!

By

Kohëve të fundit në estradën shqiptare kemi pasur shumë lidhje e kurorëzime të dashurisë.

Por, një ikonë e bukurisë duket se po përjeton kriza në lidhje dhe është ndarë nga bashkëshorti.

Se për kë bëhet fjalë mund ta kuptoni në viden e mëposhtme

Artikuj të ngjashëm