I sëmurë me koronavirus, Luan Jaha ka nevojë për ndihmën tonë

By

Aktorit të njohur kosovar, është në gjendje të rënduar shëndetësore pas infektimit Covid-19.

Vajza e tij, Hana ka bërë thirrje që njerëzit vullnet mirë t’i sigurojnë plazmën e gjakut.

“E kemi me urgjencë të sigurojmë plazmën e gjakut për babin (Luan Jaha), andaj personat që e kanë vullnetin e mirë dhe sapo e kanë kaluar Covidin e që kanë grupin e gjakut A Pozitiv të më lajmërohen”, shkruan ajo.

Artikuj të ngjashëm