I pari i Milan Fashion Week vlerëson dizenjatorët kosovarë! (Video)

By

Që Kosova shquhet për shije të hollë në të veshur kjo nuk është e fshehur. Por përpos stilit kemi dizenjatorë të talentuar të cilët janë të gatshmë për një përfaqësim të denjë në tregun botëror.

E nga një ndër qytetet më të madhë të modës në botë, Milano drejt e në Prishtinë erdhi Presidenti i Javës së Modës atje, Mario Bosselli.

Vizita e tij u realizua pas kërkesës së Ambasadores së Kosovës në Itali, Bukurije Gjonbalaj e cila u shpreh e kënaqur me ato që prezantuan dizenjatorët kosovarë.

Valdrin Sahiti, Krenare Rugova, Flutura Dedinja dhe Blerina Kllokoqi Rugova ishin të vetmit nga kjo fushë të pranishëm të cilët zgjodhën kreacionet më të mira për ti prezantuar.

E gjithë kjo vizitë u bë për të ndikuar në depërtimin e modës kosovare në botë.

 

Artikuj të ngjashëm