I grisen pantallonat në skenë, këngëtarja shqiptare la nam gjatë performancës (VIDEO)

By

Kushdo nga artistët e ka pasur ndonjëherë ndonjë moment kritik në skenë dhe nga ky grup nuk përjashtohet as këngëtarja e famshme Filloreta Raçi.

Këngëtarja ka rrëfyer për Prive një moment kritik nga skena kohë më parë, kur asaj i ishin grisur pantallonat gjatë kohës së po këndonte.

Në rubrikën 10-të gjëra që s’i dini, Raçi e ka treguar këtë rast e po ashtu edhe si e ka kamufluar pamjen e saj me pantallona të grisura.

Artikuj të ngjashëm