Holanda rrëmben fitoren në Eurovision, Shqipëria renditet e 18-ta

By

Ka kaluar një kohë e gjatë që Holanda nuk ka zënë vendin e parë, 44 vite më saktë. Por Duncan Laurence këngëtar relativisht i panjohur edhe për vet Holandën, i solli asaj vendin e parë me këngën “Arcade”.

Shqipëria në anën tjetër u rendit në vendin e 18, me 43 pikë nga juritë profesionale të shteteve tjera dhe 47 pikë nga votat e publikut, gjithsej 90 pikë.

Artikuj të ngjashëm