HERËT A VONË ALBËRIJA DO BËHET BIZNESMENE!

By

Këngëtare e adhuruar për shumkë, me hite të padiskutueshme, kujt i kaloi pa e njohur kur u paraqit me hitin e saj ‘’Lozonjare’’, përmes të ciliy bëri për vete me mijëra fansa kudo. E përqaofoi suksesin që në moshë të re dhe me sa shihet nuk e ka ndërmend të ndalet. Ndryshe e quajtur si ‘’Gruja e sakrificës’’, ‘’Herët a vonë’’ ishte projekti i fundit që solli për adhuruesit e muzikës së saj dhe jo vetëm…
Albërija së fundmi përveq muzikës ka  filluar të  ndjke një shkollë për vlerësimin e pronave, shitjeve dhe blerjeve. Hmmm, mos u çuditni nëse këngëtarja nesër pasnesër bëhet biznismene.

unnamed (8)

 

Artikuj të ngjashëm