Harry Styles do luajë rolin e protagonistit në filmin që të gjithë vajzat kanë adhuruar

By

Harry Styles, është konfirmuar që do luajë Princ Eric në re-make e filmit të Disney, Little Mermaid.

Harry Prince Eric

Sipas një raporti ekskluziv nga Disinsider, ai zyrtarisht është nënshkruar për të qenë pjesë e projektit.

Ai pati një rol të vogël në Dunkirk, duke luajtur Alex, kështu që Prince Eric do të jetë roli i tij i parë i madh filmik.

Sipas raportimeve, Melissa McCarthy po konsiderohet se luan magjistaren shkëlqyese të detit, Ursula, ndërsa Jacob Tremblay dhe Aëkëafina po vlerësohen për Flounder dhe Scuttle, përkatësisht.

Kjo vjen pasi u njoftua që Halle Bailey ishte zgjedhur për rolin e Ariel.

Artikuj të ngjashëm