Haradinaj i muzikës, disa e lavdojnë – të tjerët e kritikojnë (VIDEO)

By

Kryeministri i Kosovës Ramush Haradinaj shpesh ia thotë këngës në ngjarje të ndryshme.

Dëshira e tij për të kënduar, po shihet si poentë për të fuqizuar publicitetin tij, edhe pse po thonë se nuk është se ka talent.

Në videon e mëposhtme mund të shihni një përmbledhje të këngëve të tij si dhe çka thonë qytetarët për Kryeministrin.

Artikuj të ngjashëm