Hailey Bieber ndërroi veshjen pesë herë brenda një ditë dhe mahniti me të gjitha!

By

Modelja, Hailey Bieber ka pasur 24 orësh shumë të zënë teksa promovonte lançimin e linjës së saj të re të kujdesit të lëkurës, Rhode. Teksa vraponte nëpër qytetin e Nju Jorkut duke përhapur lajmin, ajo njëkohësisht organizoi një sfilatë mode duke ndryshuar veshjet e saj 5 herë brenda një dite.

Shihni veshjet e saj mahnitëse më poshtë:

1

new york, new york  june 15 hailey bieber out and about on june 15, 2022 in new york city photo by gothamgc images

2

new york, new york  june 15 hailey bieber departs good morning america on june 15, 2022 in new york city photo by gothamgc images

new york, ny  june 15 hailey bieber is seen on june 15, 2022 in new york city photo by megagc images

3.

new york, new york  june 15 hailey bieber is seen in brooklyn on june 15, 2022 in new york city photo by the hapa blondegc images

new york, ny  june 15 hailey bieber is seen outside abc studio on june 15, 2022 in new york city photo by raymond hallgc images

4.

new york, new york  june 15 hailey bieber is seen in soho on june 15, 2022 in new york city photo by the hapa blondegc images

5.

new york ny  june 15 hailey bieber is seen leaving nbc studios after her appearance on the tonight show starring jimmy fallon on june 15, 2022 in new york, new york photo by megagc imagesthe tonight show starring jimmy fallon  episode 1671  pictured model hailey bieber during an interview on wednesday, june 15, 2022  photo by todd owyoungnbcnbcu photo bank via getty images

Artikuj të ngjashëm