Gucci paralajmëron ndryshime të mëdha për shfaqjet e tyre të modës

By

Gucci nuk do të ketë më sezonë dhe po shkallëzon ritmin e shfaqjeve të saj të modës në dy herë në vit.

“Unë do të braktis ritualin e lodhur të sezonaliteteve dhe shfaqjeve për të rifituar një kadencë të re,” tha dizajneri Alessandro Michele në një hyrje ditari të postuar në Instagram Gucci.

“Do të takohemi vetëm dy herë në vit,” vazhdon hyrja, “për të ndarë kapitujt e një tregimi të ri. Kapituj të parregullt, të gëzueshëm dhe absolutisht të lirë, të cilat do të shkruhen rregulla dhe zhanre të përzierjes, duke ushqyer hapësira të reja, kode gjuhësore dhe platforma komunikimi. “

Megabrendi italian po planifikon një konferencë shtypi virtuale me gazetarë të zgjedhur për të hënën.

View this post on Instagram

5/6 • “I believe that we can build our tomorrow also starting from a renewed capacity of denomination. Here comes the desire to baptize our new encounters by naming them after a language that has marvelously ancient roots: classical music language. Accordingly, there will be symphonies, rhapsodies, madrigals, nocturnes, overtures, concerts and minuets in the constellation of my creative path. Music, after all, has the sacred power to produce reverberations and connections. It travels beyond the borders, reconnecting the fragility to the infinity.” A new path in fashion that leaves behind the paraphernalia of leitmotifs that colonized our prior world, according to @alessandro_michele in ‘The Sacred Power of Producing Reverberations’, his diary entry for May 3, 2020. #AlessandroMichele Read his diary through link in bio.

A post shared by Gucci (@gucci) on

 

Artikuj të ngjashëm