Grimi nuk të bën më të bukur! Ja të famshmet që e dëshmojnë se natyralja është përsosshmëri

By

A e keni ditur se Charlie Chaplin njëherë e kishte zënë vendin e tretë në konkursin e njerëzve që ngjajnë me Charlie Chaplin? Kjo pra është magjia e grimit. Mund ta transformojë krejtësisht një person dhe t’i jep një personalitet krejt tjetër, aq sa të mësohen me të dhe të mos e paramendojnë më jetën pa “make-up”.

Kur i shfletojmë revistat ose kur hyjmë nëpër llogaritë e rrjeteve sociale të femrave të famshme, nuk bëjmë gjë tjetër pos t’i lakmojmë për bukurinë që e kanë. Mund të mendoni se ai nivel I bukurisë është I mundur vetëm me ndihmën e makeup-it, por disa fytyra publike e dëshmojnë se bukuria e tyre natyrale është po aq e këndshme, nëse jo edhe më e mirë, pa makeup.

Image result for throwing makeup away

Me selfiet e tyre pa grim, këto të famshme dëshmojnë se edhe nën gjithë atë pudër dhe ngjyra, pamja e tyre natyrale është një gjë e përsosjes.

Por, ka disa raste kur yjet e famshëm vendosën të largohen pak nga grimcat e grimit dhe të na japin një pamje të vetes së tyre të bukur, por më pak glamuroze.

Prive sjell për ju rastet kur ata kanë preferuar të përballen me kamerën edhe pa u grimuar. Ne i kemi fotografitë e tyre me dhe pa grim, kështu që ju mund t’i krahasoni.

1. Gal Gadot

2. Jennifer Lopez

3. Britney Spears

4. Carrie Underwood

5. Cindy Crawford

6. Drew Barrymore

7. Ivanka Trump

8. Tyra Banks

9. Sharon Stone

10. Jessica Alba

11. Lady Gaga

12. Zoe Saldana

13. Naomi Watts

14. Gwyneth Paltrow

15. Shakira

16. Selena Gomez

17. Emilia Clarke

 

Artikuj të ngjashëm