Granit Xhaka përshkruan se si po kalon vetëizolimin me familjen e tij

By

Granit Xhaka është në Londër me familjen e tij, bashkëshorten dhe të vogëlushen e tyre katër muajsh.

Edhe në Londër masat mbrojtëse vetëm kanë ardhur duke u ashpërsuar, dhe familja Xhaka natyrisht që po kalojnë kohën në shtëpi, duke qëndruar të sigurt.

Në një postim në llogarinë e tij në Instagram, ai përshkruan përditshmërinë e familjes së tij gjatë kësaj kohë pandemie:

“Tani masat këtu në Londër po bëhen gjithnjë e më të ashpra. Ka një orar lëvizjeje. Parqet e lojërave, fushat sportive, parqet dhe të gjitha dyqanet duhet të mbyllen. Ne dalim nga shtëpia vetëm kur është absolutisht e nevojshme dhe kur jemi në shtëpi kalojmë kohën bashkë! Familja ime më jep shumë forcë – ne argëtohemi së bashku dhe përpiqemi t’ia kalojmë sa mirë.” – shkruan futbollisti nën postimin e tij. /Prive.al

View this post on Instagram

Now the arrangements here in London are also becoming increasingly tougher. There's a curfew. Playgrounds, sports fields, parks and all shops must close ❌. We only leave the house when absolutely necessary and when we are at home we go full throttle! My family gives me a lot of strength 🙏 we fool around a lot and try to make the best of it. But how do you spend your time? How do you motivate yourself at the moment? 💪 _________________________________________ Jetzt werde die Maßnahmen bei uns in London auch immer schärfer. Die Ausgangssperre ist verhängt. Spielplätze, Sportplätze, Parks und sämtliche Laden müssen schließen ❌. Wir verlassen das Haus nur wenn es unbedingt nötig ist und geben ansonsten zu Hause Vollgas! Meine Familie gibt mir dabei besonders viel Kraft 🙏 wir albern viel rum und versuchen so die Zeit so gut wie es nur geht zu überbrücken. Aber wie vertreibt ihr euch eigentlich die Zeit? Wie motiviert ihr euch momentan? 💪 #stayathome #staysafe #family #love #daddiesgirl#gx34

A post shared by Granit Xhaka (@granitxhaka) on

 

 

Artikuj të ngjashëm