Google zbulon – ky është personi i famshëm më i kërkuar në 2018-tën

By

Platforma Google i ka zbuluar të dhënat për 10-të personat e famshëm më të kërkuar përmes sajtit të tyre në vitin 2018-të.

Top 10-të emrat janë të famshëm nga muzika, yje të shfaqjeve reality, figura publike dhe njerëz nga bota e sportit.

Ndërsa të gjitha të dhënat janë marrë nga kërkimet që janë bërë në Shtetet e Bashkuara.

Nga 10-të deri në 1, këta janë njerëzitmë të kërkuar:

10. Cardi B

9. Rick Ross

8. Ariana Grande

7. Urban Meyer

6. Eminem

5. Khloe Kardashian

4. Logan Paul 

3. Supreme Court Justice Brett Kavanaugh

2. Meghan Markle

1. Demi Lovato

Artikuj të ngjashëm