Golden Globes 2020: Çfarë ndodhi natën e mbrëmshme?

By

Quentin Tarantino me “Once Upon a Time in Hollywood”, së bashku me “Succession” dhe “Chernobyl” të HBO-së, dhe “Fleabag” të Amazonës ishin fituesit e mëdhenj të dielën në mbrëmje në Golden Globes 2020.

“Once Upon a Time in Hollywood “, oda e Tarantino-s për industrinë e filmit, udhëhoqi rrugën në frontin e filmit, duke marrë tre çmime për “Best motion picture”, për Brad Pitt dhe Tarantionon për skenarin.

Drama e Luftës së Sam Mendes “1917”, adaptimi i librit komik të Todd Phillips “Joker” dhe Elton John “Biografia Rocketman” u ndoqën nga afër, duke shënuar dy trofe secila.

“Chernobyl”, “Suksion” dhe “Fleabag” u lidhën për më shumë fitore televizive pasi çdo seri rrëmbeu dy çmime.

Ricky Gervais u kthye si nikoqir për  ceremoninë vjetore për herë të pestë. Komediani u sigurua që çdo njeri i famshëm të merrte përsipër një shaka, duke filluar nga Leonardo DiCaprio dhe Martin Scorsese e deri te Tom Hooper për muzikën e kritikuar të “Cats”.

Artikuj të ngjashëm