Gold Ag sjell “Zani i Koshares” në 20 vjetorin e Betejës së saj (VIDEO)

By

Gold Ag dhe Ymer Bajrami i kanë kushtuar këngë Koshares.

Këngëtari solli projektin me titull “Zani i Koshares” me një videoklip i cili paraqet njerëz të veshur me uniforma të UÇK-së, bashkë me Gold Ag-në.

Për muzikën dhe tekstin është kujdesur vet këngëtari ndërkaq orkestrimin e ka bërë Alban Fortuna.

Artikuj të ngjashëm