Gjithnjë mund të frymëzohemi tek eleganca e përjetshme e Jennifer López

By

Jennifer López, aktorja, këngëtarja, balerina dhe producentja e mahnitshme amerikane, ka lënë përgjithmonë shenjën e saj në botën globale të argëtimit.

Me fitime të grumbulluara nga filmat prej 3 miliardë dollarë amerikanë dhe shitjet e vlerësuara globale prej 80 milion rekordesh, López vlerësohet si interpretuesja latine më me ndikim në Shtetet e Bashkuara.

Për këtë arsye, në vitin 2012, Forbes e renditi atë si një njeri i famshëm më i fuqishëm në botë, si dhe gruaja e 38-të më e fuqishme në botë. Shijoni këto zgjedhje magjepsëse nga Instagrami i saj dhe nëse nuk po e ndiqni tashmë, shkruani në Instagram @jlo.

Artikuj të ngjashëm