Gjiko s’durohet më: Ja çka thotë për të dashurën!

By

 

Ndonëse nuk është konfirmuar nga protagonistët për efekt të misterit, tashmë nuk ka dilema se reperi Gjiko dhe prezantuesja Elita Rudi janë bashkë.

E sontë kur është fjala tek lidhja është hedhur një hap më serioz.

Gjiko për të parën herë publikisht i është adresuar Rudit përmes një fotografie ku shfaq këmbët e dyve nën mbishkrimin: ‘Bae swag’.

Artikuj të ngjashëm