Gjëja e parë që shihni në këtë imazh zbulon se si të tjerët të shohin!

By

Forma e secilit prej tipareve të personalitetit tonë ndryshojnë pak sikurse iluzionet optike, duke u shfaqur ndryshe tek njerëzit e ndryshëm kur shikohen nga këndvështrime alternative.

Ju mund të përcaktoni shpejt se cilat nga tiparet tuaja të personalitetit, njerëzit e tjerë e shohin si më tërheqësen.

Është e thjeshtë. Gjithçka që duhet të bëni është të shikoni foton më poshtë dhe të përcaktoni gjënë e parë që iu bie në sy.

Nëse e shihni fytyrën e plakut…

Nëse e keni parë fillimisht fytyrën e plakut, tipari i personalitetit me të cilin njerëzit nuk mund të ngopen është mprehtësia juaj.

Jeni përgjithësisht një person thellësisht vëzhgues dhe mendje hapur. Ju nuk reklamoni gjithmonë se sa shihni dhe merrni, por nëse e bëni, askush nuk do të habitej. Ju keni një pamje të Sherlock Holmes rreth jush: marrjen e informacionit dhe përpunimin e tij me shpejtësi të jashtëzakonshme.

Njerëzve u pëlqen të rrinë rreth jush për të marrë mendimin tuaj për njerëzit, vendet dhe situatat. Jeni pothuajse gjithmonë të njohur për të prerë në thelb të çështjes.

Nëse e shihni gruan me ombrellën e thyer…

Nëse e keni parë fillimisht gruan me ombrellën e thyer, tipari i personalitetit me të cilin njerëzit nuk ngopen është sensi juaj i jashtëzakonshëm i humorit.

Edhe kur je përballë një fatkeqësie – qoftë ajo diçka e vogël sa një ombrellë e thyer apo e madhe sa një zemër e thyer – nuk mund të mos shkëlqesh dritën e humorit tënd në botë dhe ta përmirësosh atë.

Shkëlqimi i humorit tuaj është diçka që njerëzit nuk mund ta ngopin kurrë. Ju ndriçoni një dhomë. Ju jeni një person shumë simpatik. Dije se. Njerëzit simpatikë përqafojnë një thelb sharmi dhe një fuqi prekjeje në një shkallë të habitshme. Ata flasin me gjuhën e trupit.

Nëse e shihni gruan me ombrellën e hapur…

Nëse e keni parë fillimisht gruan me ombrellën e hapur, tipari i personalitetit me të cilin njerëzit nuk ngopen është qëndrimi juaj pozitiv.

Nuk ka rëndësi se çfarë po ndodh, ju gjithmonë gjeni një mënyrë për të parë anën e mirë. Ndonjëherë shqetësoheni se kjo mund t’i acarojë njerëzit, por unë do t’ju them diçka: ju jeni në fakt burimi më i madh i të qeshurit të tyre.

Mos i frenoni rrezet e diellit. Nëse keni një mendim pozitiv për të ndarë, shkoni menjëherë dhe bëni atë. /Prive.al

 

Artikuj të ngjashëm