Gjatë qëndrimit në Kosovë, Rita Ora vizitoi edhe varrin e gjyshit (FOTO)

By

Para disa ditësh, Rita Ora erdhi në Kosovë për një mision bamirës në bashkëpunim me Unicef.

Këngëtarja me prejardhje shqiptare vizitoi shumë familje në nevojë dhe mbi 400 mijë fëmijë.

Por, përveç vizitës së saj për punë bamirëse, Rita vizitoi edhe familjarë të saj dhe ishte tek varri i gjyshit Besim Sahatçiu, regjisorit të njohur shqiptar.

Këtë e ka bërë të ditur babai i Ritës, Besniku, i cili postoi disa fotografi në Instagram duke dokumentuar vizitat e saj.

Artikuj të ngjashëm