Gëzim i madh në familjen e Edona Llaloshit! (FOTO)

By

 

Dita e sotme pa pikë dyshimi është njëra prej ditëve më të rëndësishme të jetës për këngëtaren e njohur, Edona Llalloshi.

Kjo pasi një vit më parë pikërisht në këtë datë ajo u bekua edhe me fëmiun e dytë djalin, Nurin.

Nëna më mësoi ta marr dashurinë më të madhe, ti më mësove ta jap dashurinë më të madhe! Nga kjo kam kuptuar që dashuria e vërtet lind bashkë me fëmijën!
Të uroj që Zoti t’mi pranojë lutjet dhe dëshirat për ty!
Urime Ditelindjen NUR? – ishin fjalët e shkruara nga këngëtarja me këtë rast të veçantë. /Prive.al/

Artikuj të ngjashëm