Genc Prelvukaj kujton fjalët nënçmuese të Goran Bregoviç ndaj Nënës Terezë

By

Ndaj Goran Bregoviç ka reaguar edhe Genc Prelvukaj.

Përmes një postimi në rrjetin social Instagram, ai ka kujtuar fjalët nënçmuese që ka përdorur Bregoviç ndaj Nënës Terezë:

Për disa plehëra të pushtetit, analistët dhe zyrtarët hajdutë, primitivë që nuk marrin pjesë nga shoqëria edukuar, që kanë provuar ta arsyetojnë pjesëmarrjen e Goran Bregović-it, në emër të gjoja qytetarisë kur era djersë ju kutërbon gjithandej”.

‘Në vitin 2012, dashuria juaj Goran Bregovic, e kishte quajtur “cigane”, fjalë nënçmuese për komunitetin Rom, shqiptarën me origjinë nga Prizreni dhe e lindur në Shkup, Nënën Terezë. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm