GENA DHE MIMOZA ME KËNGË JO ORIGJINALE!

By

Gena dhe Mimoza Shkodra kanë publikuar këngën e tyre të re ‘Pikë në oqean’. Ky projekt brenda pak orësh ka arritur ti grumbulloj afro 100 mijë klikime.

Por ajo që na ka tërhequr vëmendjen është muzika e saj që mesa dukt nuk është krejtësisht origjinale.

Sen İstanbul’sun nga këngëtari turk Gökhan Türkmen, e publikuar në vitin 2014 është pothujase identike me projektin e Genës dhe Mimozës.

Për më shumë dëgjojini vetë./Prive.al

https://www.youtube.com/watch?v=aLxSjzH1B9M

https://www.youtube.com/watch?v=SQNUczty4Js

Artikuj të ngjashëm