GANJA DHE SHEMI RIKTHEJNË TË KALUARËN!

By

Ganimete Abazi dhe Shemi shumë shpejtë do të rikthejnë të përpunuara disa këngë të vjetra të tyre hite të asaj kohë siq ishin “Shamia e beqarit”, ”Fjalët e qiririt”,”Gajdegjiu” etj. Një ndër to do të jetë kënga “Djal i mirë” e cila para disa viteve u huazua nga Remzie Osmani. Mirëpo Ganja nuk do ta përmbyllë vitin vetëm me këngët e përpunuara, ajo do të prodhojë edhe dy të tjera  solo, e gjithashtu në fillim të prillit  do të jetë e angazhuar edhe me mbrëmje muzikore kryesisht në Gjermani.

Artikuj të ngjashëm