Fytyrat publike që na inkurajojnë ta duam trupin tonë ashtu siç është (FOTO)

By

Të famshmet jetojnë nën presion të vazhdueshëm që të duken gjithmonë të përsosur, dhe shumica e tyre as që mund të dalin jashtë pa grim në mënyrë që të mos bëhen tituj gazetash.

Por, këto gra të guximshme që i listuam më poshtë, vendosën të heqin mburojat dhe të postojnë fotografitë e tyre më pak perfekte. Nga pranimi i celulitit dhe qimeve të trupit, e deri tek bërja e selfie-ve pa grim, këto të famshme dëshmojnë se bukuria vjen vërtet nga brenda.

Ne i përgëzojmë që kanë besim në vete, të cilët na kujtojnë, edhe një herë, se nuk keni nevojë të jeni të patëmetë për t’u dukur mahnitëse.

Julia Michaels

Ashley Graham

Rihanna

Brooklyn Decker

Lourdes Leon

Vanessa Williams

Bekah Martinez

Jennifer Lopez

Chrissy Teigen

Amy Schumer

Cindy Crawford

Jessica Simpson

Jennifer Garner and Juliette Lewis

Sarah Hyland

Artikuj të ngjashëm