Fustanet në Oscars që do të mbesin në histori (FOTO)

By

Ceremonia e ndarjes së çmimeve Oscars jo vetem që është ngjarja kryesore në botën e kinematografisë, por është gjithashtu një sfilatë mode e mrekullueshme.

Fustanet që aktoret zgjedhin për të parakaluar në tapetin e kuq shpesh herë të marrin frymën.

Por jo vetëm kaq. Këto fustane diktojnë edhe prirjet për vitin e ardhshëm në botën e modës.

Disa prej këtyre fustaneve mbesin të paharruar në historinë së modës.

Ndërkohë që të famshmit po mendojnë se si do të duken për ceremoninë e ardhshme të ndarjes së çmimeve Oscars, më poshtë po ju kujtojmë disa nga veshjet që e kanë bërë historinë.

15. Jennifer Lawrence, 2013

14. Nicole Kidman, 1997

13. Marion Cotillard, 2008

12. Halle Berry, 2002

11. Cher, 1986 dhe 1988

10. Gwyneth Paltrow, 2012

9. Madonna, 1991

8. Barbra Streisand, 1969

7. Hilary Swank, 2005

6. Marilyn Monroe, 1951

5. Cate Blanchett, 2014

4. Elizabeth Taylor, 1961

3. Julia Roberts, 2001

2. Grace Kelly, 1955

1. Audrey Hepburn, 1954

Artikuj të ngjashëm