Frikë iracionale – Ronela Hajati liston fobitë e saj

By

Fobia është një frikë mbizotëruese dhe dobësuese ndaj një sendi, vendi, situate, ndjenje apo kafshe. Ato janë më të theksuara sesa frika. Fobitë zhvillohen kur një person ka një ndjenjë të ekzagjeruar ose joreale të rrezikut në lidhje me një situatë ose objekt.

Së fundmi edhe Ronela Hajati ka treguar se nga cka frikësohet, dhe nuk ka një fobi po ka tre.

Në një bashkëbisedim virtual me ndjekësit e saj, njëri nga ata deshi të dijë se nëse këngëtarja ka ndonjë fobi.

Ajo i ktheu përgjigje duke shkruar se ka frikë nga gjarpërinjtë (Ofidiofobia), frikë nga lartësia (akrofobia) dhe frikë nga insektet (Entomofobia).

Tani ne shpresojmë, se askush nuk do e përdorë kundër këngëtares këtë zbulim që ajo bëri. /Prive.al

No description available.

Artikuj të ngjashëm