Foto: Evoluimi i stilit të Dua Lipës në eventet më prestigjioze të kohës

By

Që kur debutoi me “New Rules” dhe albumin e titulluar pas emrit të saj në vitin 2017, këngëtarja Dua Lipa ka shërbyer një fantazi të tërë pop, duke përfshirë muzikë dhe sigurisht gardërobë.

Në “pre-Grammy Awards party”, 2016

Në “Brit Awards after party”, 2017

Në “British Summer Time Hyde Park”, 2017

Në “Brit Awards”, 2018

Në “MTV EMAs”, 2018

Në “Grammy Awards”, 2019

Në “Brit Awards”, 2019

Në “MTV EMAs”, 2019

Në “Grammy Awards”, 2020

Në  “Brit Awards”, 2021

Artikuj të ngjashëm