Fobia më e madhe e Orinda Hutës, mund të jetë edhe fobia juaj – këngëtarja lemeriset nga kjo kafshë

By

Ajo ka frikë të madhe nga zvarranikët dhe këtë e pranoi në Prive.

Moderatorja e këngëtarja e famshme shqiptare Orinda Huta, tregoi 10-të gjëra që s’i kemi ditur për të në emisionin Prive, dhe ndër to, siç bëjnë edhe shumë yje të tjerë ajo e tregoi fobinë më të madhe që ka në jetë.

Huta ka frikë nga gjarpri dhe të gjithë zvarranikët e tjerë, dhe i largohet sa herë ka mundësi e po ashtu, s’duron dot të shohë gjëra që i ngjajnë lëkurës së gjarprit.

Intervistën e saj të plotë mund ta ndiqni në linkun më poshtë:

Artikuj të ngjashëm